Kdo je Pubec?
​Pubece združujejo mlade in sveže ideje z medijsko prepoznavno ekipo, ki bo pomagala vinarjem, povezanim v projekt doseči večjo komunikacijsko prepoznavnost in SKUPNO štajersko moč na slovenskem in trgu sosednjih držav. Projekt temelji na zgledu uspešnosti in prepoznavnosti že 20 let trajajočega projekta iz avstrijske štajerske – Steirischer Junker.
Kaj je namen Pubeca?

Povezovanje štajerskih vinarjev, ki pridelujemo mlado vino.

Promocija štajerskih vinarjev, ki skupaj nastopamo na trgu ter predstavljamo Štajersko kot glavno destinacijo za mlada vina.

Predstavitev mladega vina kot posebnosti in večja priljubljenost le-tega.
Druženje s Pubeci in pubeci. Pa deklinami tudi!

Zoran Franc

“Pubec ni več fant, ki ga razganja najstniška puberteta in leta brezglavo okrog. Pubec je fant, ki že ve kaj hoče, ker je “pubec”. Z izdelanim jazom in jasnim pogledom na svet, vendar si se vedno dovoli, da ga zapelje brezskrbnost, vedrina in navihanost. Če ga primerjamo z avti, ga ne moramo uvrstiti v rang nizkocenovnikiv ali v branžo korejcev, kakor tudi ne v rang “nadutih” promiskuitetnežev, se pa z lahkoto kosa z dobrim modelom Wv-ja in Minija, ki je lahkoten in igriv in ga prevzema šarm. Toliko o tem kdo je “pubec”.”